veidekke

Konsernregnskapssjef til en av Nordens største eiendomsutviklere


 

Konsern

---

Nordr søker: Konsernregnskapssjef til nyopprettet stilling


Stillingstittel: Konsernregnskapssjef
Sted: Fornebu/ Oslo
Frist: Snarest


Nordr er en av Skandinavias største eiendomsutviklere og søker deg som vil ha en spennende rolle i et selskap i vekst.

Nordr styrker konsernets økonomifunksjon og søker en operasjonell og faglig sterk konsernregnskapssjef til nyopprettet stilling. Som konsernregnskapssjef vil du ha operativt ansvar for konsernregnskapsfunksjonen, og du vil få muligheten til å påvirke utviklingen av denne i et selskap i sterk vekst. Du blir en del av et større kompetent team, og vil være fagpersonen på konsolidering. Samarbeid på tvers av konsern og avdelinger, er nøkkel til suksess. Vi trenger derfor at du er en lyttende, raus og inkluderende person, som ser hele konsernet som din arbeidsplass. Nordr er en kompetansebedrift, der du vil møte hyggelige og dedikerte kolleger, som vil spille deg god, og som vil være med deg på laget. Stillingen rapporterer til økonomi- og administrasjonssjef. 

Dine ansvarsområder vil være:

  • Overordnet kontroll og ansvar for konsoliderte tall
  • Utarbeidelse for konsernprinsipper for rapportering
  • Rapporteringsinstruks for Norge og Sverige
  • Å bidra inn i kvartalsrapportering og årsrapport
  • Systemansvarlig for konsernregnskapssystemet (Cognos)
  • Håndtere merverdier/oppkjøpsanalyse

Vi tror den rette kandidaten har:

  • Solid erfaring innen konsolidering og konsolideringssystemer
  • Høy faglig kompetanse på regnskap, konsernregnskap, IFRS og NGAAP
  • Bakgrunn fra revisjon, og gjerne MRR men det er ikke et krav
  • Generelt god systemforståelse


Noe reisevirksomhet må påregnes. 

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via linken nedenfor og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Assessit ved Helene Nylende Sørlie på +4740484045 eller helene.sorlie@assessit.no.


Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknader behandles fortløpende.


Om arbeidsgiveren

Vi er Nordr – En av Skandinavias største eiendomsutviklere

Fra før er vi kjent som Veidekke Eiendom; nå er vi Nordr. Vi har fått nye eiere som både har visjoner og ressurser til ytterligere satsing både i Norge og i Skandinavia. Vi har totalt 18.800 leiligheter under utvikling og det jobber i alt 180 ansatte i selskapet i Norge og Sverige. Eiere av Nordr er et konsortium bestående av Fredensborg AS, Fredensborg Bolig AS, Norwegian Property ASA og Union Real Estate Fund III Holding AS. Selskapet har kontor i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger i Norge og i Stockholm, Gøteborg og Malmø i Sverige

Når vi rekrutterer ønsker vi å få med oss de beste på laget, noen som har lyst til å forme fremtiden. Sammen ønsker vi å skape og bygge de mest fremtidsrettede boligene, kontorene og logistikkbyggene som tilbys på markedet. Vi ønsker å bidra til en bærekraftig utvikling, med fokus på kundenes behov.


Søk på stillingen